سلام (:

قصد دارم از این به بعد یه سری مطلب در رابطه با درونگرایی توی وبلاگ بزارم تا شاید به شناخت بهتر و درست از درونگراها کمک کنه، اگه شناختی از درونگرایی و افراد درونگرا ندارید حتماََ این سری مطالب رو مطالعه کنید، اگه هم اطلاعاتی دارید بازهم بخونید :) و اگه تجربه‌ای توی این زمینه دارید اون رو با من و بقیه دوستان به‌اشتراک بزارید. :)

خیلی ساده و بدون اینکه شما متوجه شده باشید ممکنه حداقل یکی از اعضای خانواده و  یا خود شما درونگرا باشید، پس دونستن این مطالب یه‌جورایی واجبه! درونگرایی چیز عجیبی نیست فقط باید به شناخت درستی ازش برسیم. برای اینکه مطالب درست و با پایه علمی باشه مقالات و ترجمه‌های آماده رو توی چند قسمت روی وبلاگ قرار میدم. اسم این سری از مطالب که مربوط به شناخت درونگراهاست رو پروانه آبی گذاشتم، انتخابشم دلیل خاصی نداره!

 

درونگرایی یکی از مباحثی است که تصورات نادرست زیادی درباره‌اش وجود دارد و فرد درونگرا، معمولا در باور عامهٔ مردم به‌عنوان انسانی جامعه‌ستیز، سرد، خجالتی و تنها شناخته می‌شود و چنین ویژگی‌هایی به او نسبت داده می‌شود. این در حالی است که واقعیت امر کاملا برخلاف این تصورات نادرست است و درونگرایی، به‌عنوان یک ویژگی شخصیتی، می‌تواند در شرایط و موقعیت‌های گوناگون، برای فرد درونگرا ارزشمند باشد و به کمک او بیاید. در ادامهٔ این مقاله، پس از مقدمه‌ای کوتاه دربارهٔ این مسئله، به ذکر مزایای درونگرایی خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

بر اساس تعریفی که دکتر جنیفر کانوایلر در کتابش تحت‌عنوان رهبری درونگرا: تکیه بر قدرت خاموش» ارائه کرده است، فرد درونگرا کسی است که با سپری کردن زمان در خلوت و تنهاییِ خودش، انرژی پیدا می‌کند. او در این باره عنوان می‌کند: می‌توانیم سر کردن فرد درونگرا در تنهایی را به شارژ کردن دوبارهٔ دستگاهی برقی تشبیه کنیم. پس از آنکه انرژی لازم را از این تنهایی دریافت کردند، وارد جامعه خواهند شد و با مهارت هرچه‌تمام‌تر با دیگر مردم جامعه ارتباط برقرار خواهند کرد».

بر اساس نتایج تحقیقاتی که در سال ۲۰۰۸ در مجله‌ای به نام محرک رفتاری» منتشر شد، افراد درونگرا، در مقایسه با کسانی که برونگرا هستند، زمان بیشتری را صرف پردازش اطلاعات در مغزشان می‌کنند. دکتر کانوایلر در این باره عنوان کرد که طولانی‌تر بودن این زمان برای چنین شخصی به این خاطر است که او سعی می‌کند تا حد امکان نسبت به ایده یا تفکری که در ذهنش شکل گرفته، شناخت و آگاهی پیدا کند و تا این اتفاق نیفتد، به ایدهٔ دیگری فکر نخواهد کرد.

در حال حاضر مقالات متعددی وجود دارند که در آن‌ها صحبت از این مسئله می‌شود که برای رسیدن به موفقیت در زندگی، باید بدون واهمه دربارهٔ ذهنیات و ایده‌هایی که داریم صحبت کنیم و بیشتر، به برونگرایی گرایش دارند تا درونگرایی. اما نکته‌ای که کمتر به آن توجه نشان داده می‌شود این است که فرد درونگرا، در مقایسه با کسی که برونگرا است، امکان بیشتری برای رسیدن به موفقیت و کسب دستاوردهای مختلف در زندگی خواهد داشت؛ البته تنها درصورتی‌که نسبت به این ویژگی ذاتی‌اش شناخت کافی پیدا کند و آن را تقویت کند. در ادامه به موضوع اصلی مقاله و ذکر مزایای درونگرایی خواهیم پرداخت.

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها